TV-pastoren fortsetter

En ny kontrakt sikrer at Svartdahl fortsetter som TV-pastor på TV2 til høsten.

Om kort tid inngås en ny kontrakt mellom pinsebevegelsens TV-Inter og TV2 om åtte nye programmer i serien om TV-pastoren. Programmene skal sendes til høsten. Egil Svartdahl hadde i gjennomsnitt 200.000 seere på hvert program som ble sendt i vinter. Det er både Svartdahl og TV2 svært godt fornøyd med. Mange har henvendt seg til produksjonsselskapet etter å ha sett programmene.

? Det er viktig for oss å ha langsiktige kontrakter og avtalen med TV2 utgjør vel 40 prosent av budsjettet vårt, sier daglig leder i TV-Inter, Willy Ludvigsen til Dagen. Han er meget tilfreds med at TV2 inngår en ny sendeavtale.

Prosjektsleder Kjell Bie i programavdelingen i TV2 er godt fornøyd med samarbeidet med TV-Inter, som han karakteriserer som et seriøst selskap som er usedvanlig flinke til å produsere programmer.

? Men redaksjonen er enig om at det fortsatt er en serie med mye upløyd mark, og med potensiale til å innføre nye tema i programmet, sier Bie. Han mener TV2 vil fortsette samarbeidet med TV Inter i framtiden.

Mz