– Trump er bra for verdensfreden

Fremskrittspartiets Ulf Leirstein har som eneste stortingsrepresentant stått fram som tilhenger av Donald Trump. Han mener det er godt nytt om republikanerne vinner.

*Les flere nyheter om presidentvalget i USA

– Jeg er glad. Jeg mener at Trump og partiet har løsninger som vi trenger i Europa. Han ønsker et mer normalisert forhold til Russland, og det er bedre for verdensfreden enn om Clinton vinner, sier Leirstein til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Samtidig liker jeg at han gir et skikkelig spark til eliten og de politisk korrekte. Det er på tide at man tar folk flest på alvor, tilføyer han.

Frp-representanten mener norske USA-eksperter nå snarest bør vurdere å endre yrkestittel. Han hevder de har lest landet for dårlig, i likhet med demokratene.

– Demokratene har gått i samme fella som mange av de sosialdemokratiske partiene i Europa. De er blitt elitepartier, som liker å menge seg med dem med høy lønn og lang utdanning og glemmer vanlige folk, sier han.

At republikanerne ser ut til å vinne begge kamrene i Kongressen, gjør ham ekstra opprømt.

– Det er nesten enda viktigere for republikanerne. Nå har de muligheten til å gjennomføre reelle forandringer, sier Leirstein, som mener Obama ikke har levert på sine løfter til arbeiderklassen.

– Trump har derimot snakket om ting som vanlige mennesker er opptatt av: Terrorisme, trygge grenser og utfordringene med ekstrem islam. (©NTB)