Statsminister Erna Solberg, som besøkte redningsarbeiderne i Gjerdrum samme dag som skredet gikk, takker redningsmannskapene som har gjort alt de kan for å redde liv. Foto: Jil Yngland / NTB

Statsministeren: Mine tanker går til de som har mistet sine kjære i Gjerdrum-skredet

– Det er med stor sorg vi nå mottar beskjeden om at det ikke lenger er håp om å finne overlevende etter skredet i Gjerdrum, sier statsminister Erna Solberg.

Solberg sier i en uttalelse at tankene hennes går til de som har mistet sine kjære i skredet, etter at politiet tirsdag opplyste at det ikke lenger er håp om å finne overlevende i skredområdet i Ask i Gjerdrum kommune.

– Ikke minst er det vondt å tenke på at barn har gått bort. Jeg vil takke redningsmannskapene som har gjort alt de kan for å redde liv, sier Solberg, som besøkte redningsarbeiderne i Gjerdrum etter skredet forrige onsdag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Også olje- og energiminister Tina Bru (H) mottok meldingen med stor sorg.

– Det er med stor sorg jeg leste meldingen om at det ikke lenger er håp om å finne overlevende etter jordskredet på Gjerdrum. Dette er en tung dag for alle berørte, for Gjerdrum kommune og hele landet. Tankene mine går i dag til alle de som har mistet sine kjære, sier Bru.