Starter skole for menighetsplantere

- Mange går rundt med tanker om å starte menigheter, men vet ikke helt hvordan de skal gjøre det, sier Jesus Revolutions Stephan Christiansen. Til høsten lanserer han en ny skole for menighetsplantere.

Jesus Revolution har allerede en ganske omfattende skolevirksomhet med misjonstreningsskole og lederutdanningen ?Leaders Academy?. Fra høsten kommer enda et tilbud spesielt rettet inn mot folk som er i ferd med å plante nye menigheter.

- Vi sikter oss først og fremst inn mot personer som allerede er i tjeneste. Så dette blir litt annerledes enn opplegget i Jesus Revolution Army, sier Christiansen.

Menighetsplanterskolen vil ikke ha noen øvre aldersgrense som Armyen har. Og det vil ikke være noe krav om at elevene skal bo på JesusHuset i Oslo sentrum.

- Vi kommer til å plukke ut alt som har med menighetsplanting å gjøre fra de allerede eksisterende undervisningsoppleggene som vi har, og bruke i denne skolen. Dessuten blir det mye spesialdesignet undervisningsstoff, lover Christiansen.

- Blir det noe praksis?

- Praksisen blir å starte en ny menighet. Vi ønsker ikke å ha et slags halvkonstruert praksisopplegg. Dette er direkte læring, sier revolusjonslederen.