Skulket Brann-treninger for å treffe TV-pastor

Tross avslag på søknaden om å droppe de siste treningene: Branns angrepsspiller Martin Pusic reiste til kongress i Nigeria med en TV-pastor.

Det erBergens Tidende som bringer historien på banen. 

Sesongen er over for Brann, og planen var at spillerne skulle trene frem til onsdag denne uken, før de fikk fri frem til 6. januar neste år. Det passet ikke Martin Pusic. 

Angrepsspilleren ba om permisjon fra treningene for å dra på en kristen kongress hos den nigerianske pastoren Chris Oyakhilome. Sportsadministrator Rolf-Magne Walstad bekrefter overfor BT at Pusic ikke fikk innvilget søknaden.

- Det er riktig at han søkte om fri et par dager for å dra til Nigeria. Det har han ikke fått innvilget, men han har dratt likevel, sier Walstad tilBT

Blodfan
Daglig oversetter Pusic pastorens nyhetsbrev fra engelsk til kroatisk. Som gjengjeldelse får han bo åtte dager på all inclusive-hotell i Lagos hvor han kan lytte og lære av pastoren som har 1,3 millioner følgere påTwitter.

- Det er en drøm for meg å treffe pastor Chris. Om det går i oppfyllelse, vet jeg ikke. Jeg er først og fremst her for å høre Guds ord. Det er ingen bedre måte for meg å døyve skuffelsen etter årets sesong enn ved å vende meg mot Gud, sier Pusic tilBT.

Skuffet spillergruppe
Brannspillerne uttrykte overfor BT at de ikke var spesielt fornøyd med at østerrikeren får tre dager lengre ferie enn resten av spillergruppen. 

De kan trøste seg med at de nå kan ta en lengre ferie, mens Pusic risikerer straff fra klubbledelsen for å forlatt treningene uten tillatelse. 
 

Artikkelen fortsetter under annonsen.