Skuffet over P4-avslag

? Avslaget fra P4 er selvfølgelig en stor skuffelse, men vi satser med friskt mot for et videre samarbeid, sier daglig leder i Norea Mediemisjon, Tore Askildsen.

Norea skal i neste uke samtale med P4 om hva som kan forbedres.

? Det P4 har å utsette på piloten dreier seg i stor grad om programmet som helhet. I noen innslag har vi fått negative tilbakemeldinger på presentasjonen, mens andre innslag, etter P4s vurderinger, ikke har holdt mål, sier Tore Askildsen, og legger til at også Norea på enkelte områder ser at ting kunne vært gjort annerledes.

? Betyr et videre samarbeid med P4 at Norea må bevege seg enda mer bort fra den forkynnende stilen?

? Så langt vi kan skjønne, har ikke dette vært hovedproblemet, svarer Askildsen.

Det nye programkonseptet som Norea har utarbeidet etter nyttår, har inneholdt friskere musikk, og intervjuer med gjester som ikke deler Noreas kristne livssyn. Piloten har også bestått av flere innslag enn den gamle «Møteplassen».

? Vi synes det har vært flott å jobbe sammen med P4 i ti år, og samarbeidet betyr svært mye for oss. Vi har sett at programmene har gitt oss en helt unik kontaktflate med folk som er fremmede for kristen tro og tankegang. Avslaget nå er naturligvis en nedtur, men vi jobber videre for å få til et resultat begge parter kan være fornøyd med, avslutter Tore Askildsen.

Helge Johan Stautland, KPK