KJÆRLIGHET: Bevegelsen «True Love Waits» (Sann kjærlighet venter) har fått avleggeren «True Love Stays» som går på å love troskap til den en er gift med.

Sann Kjærlighet Venter vokser i Afrika

Mange unge mennesker i Afrika lover seksuell avholdenhet til de skal gifte seg. Bevegelsen «True Love Waits» følges nå av et løfte om troskap i ekteskapet.

Litt over to år siden lanseringen av et initiativ for å utvide «True Love Waits» i Afrika, er det gjort mer enn 15.500 presentasjoner for afrikansk ungdom, og nesten en halv million unge har hørt budskapet om at sann kjærlighet er å vente med sex til ekteskapet.

Mer enn 200.500 unge har skrevet under på løfte om å vente, og nesten 41.500 voksne har forpliktet seg til troskap i ekteskapet gjennom «True Love Waits»-avleggeren «True Love Stays» (Sann Kjærlighet Består), skriverBaptist Press .

Demper AIDS-spredning

- I Sub-Sahara i Afrika har AIDS gjort mennesker sultne på True Love Waits, sier lederkonsulent Sharon Pumpelly ved bevegelsens internasjonale kontor.

Pumpelly tror det kan ha konsekvenser for liv og død at så mange har forpliktet seg til bibelsk renhet.

- Når jeg reiser i Afrika er det ofte noen som plukker frem et True Love-kort fra hans, eller hennes, lomme og forteller meg hvilken virkning dette løftet har hatt, sier hun.

Skoleundervisning i Asia
Også i Asia vinner bevegelsen innpass. På Filippinene åpner Gud dører og unge mennesker lar seg engasjere av budskapet.

Jorex, en filippinsk mann, ble så lidenskaplig opptatt av å få ut True Love-budskapet at han sluttet i jobben og begynte å be Herren om å bruke han. I dag har han et blomstrende arbeid som blant annet har stått bak en stor konferanse i Manila. Og 60 skoler har inkludert True Love Waits i undervisningen, i følge Baptist Press.