Prinsesse Estelle feiret svenska flaggans dag

I ma­troskjo­le og med godt grep om kose­dy­ret fei­ret prin­ses­se Estel­le den svens­ke na­sjo­nal­da­gen sam­men med mamma Vic­to­ria og pappa Da­ni­el.

Over­hoff­mes­ter­in­ne Alice Trol­le-Wacht­meis­ter for­tel­ler at lille prin­ses­se Estel­le (1) pluk­ket med seg den lille kose­lø­ven da hun tid­li­ge­re på dagen var innom su­ve­nir­bu­tik­ken i slot­tets indre borg­gård.

- Hun holdt godt fast i den, som vi ser på bil­de­ne, sier Trol­le-Wacht­meis­ter til NTB.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Da kron­prin­ses­se Vic­to­ria skul­le holde tale på plas­sen uten­for Stock­holms slott, fikk hun god hjelp av Estel­le, som mer enn gjer­ne ville holde mik­ro­fo­nen.

Stock­holm lå badet i sol på na­sjo­nal­da­gen tors­dag, og det var stort opp­møte på slot­tet, der det var åpen dag.

Med kun to dager igjen til bryl­lu­pet mel­lom prin­ses­se Madelei­ne og Chris O'Neill tok den svens­ke konge­fa­mi­li­en seg li­ke­vel tid til å feire den svens­ke na­sjo­nal­da­gen.

Med fullt pro­gram på Stock­holms slott, Skan­sen og som­mer­re­si­den­sen Sol­li­den gikk dagen slag i slag. Na­sjo­nal­da­gen, som har en mye mer ned­dem­pet fei­ring enn hva vi er vant med i Norge, skul­le of­fi­si­elt av­slut­tes med mid­dag på Stock­holms slott, der konge­pa­ret som all­tid in­vi­te­rer gjes­ter fra Riks­da­gen, re­gje­rin­gen samt det di­plo­ma­tis­ke korp­set.