INNSATS: Prinsesse Astrid, fru Ferner, i 2019. Lørdag trakk hun fram innsatsen Norges Handikapforbund har gjort for å bedre situasjonen til de funksjonshemmede. Foto: Heiko Junge / NTB

Prinsesse Astrid hyllet Handikapforbundet

Prinsesse Astrid trakk fram innsatsen Norges Handikapforbund har gjort for å bedre situasjonen til de funksjonshemmede i en tale til forbundet lørdag.

– Økt likebehandling hadde ikke vært tilfelle uten Norges Handikapforbund. Modige kvinner og menn har gjennom tiårene arbeidet og kjempet for sine medmennesker, sa prinsesse Astrid, fru Ferner til Handikapforbundet lørdag, ifølge Kongehuset.

Det var i anledning 90-årsmarkeringen til Handikapforbundet at prinsessen holdt sin tale. Hun trakk fram visjonen til forbundet om å skape et samfunn der funksjonshemmede har de samme mulighetene som andre.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Ved å løfte fram og forbedre enkeltmenneskers liv, har dere også forandret Norge til det bedre. Slik at kan bli sett som hele mennesker, og leve verdige og gode liv. For det skal dere ha en stor takk, sa prinsesse Astrid, fru Ferner.