Posten fraskriver seg sitt ansvar for pakker som forsvinner.

Posten fraskriver seg ansvar

En postpakke til evangelist Steinar Harila i Kristiansand havnet i stedet i Nord-Norge, og ble utlevert til en kvinne i Svolvær

Den kjente evangelisten driver et stort hjelpearbeid i Russland. Nylig skulle han motta en pakke som ble sendt med posten, men som altså havnet et helt annet sted.
  - Dette er svært dårlig gjort av Postverket, for de har fått betalt for å bringe pakken til rette vedkommende, sier Harila i en kommentar til DagenMagazinet.
 Overraskelse
  Han mottok hentelapp på pakkesendingen, som var adressert riktig med hans navn og adresse. Men stor var overraskelsen da han kom på postkontoret i Kristiansand, og de ikke kunne finne smartpost pakken sendt fra Isfjorden i Romsdal med en vekt på 2,4 kilo.
 - De søkte etter pakken på sitt datasystem, og fant ut at den i stedet var sendt til Svolvær, - og utlevert til en navngitt kvinne, sier Steinar Harila.
Han sitter med hele dokumentasjonen på hvor pakken har vært siden den ble innlevert i Isfjorden 14. desember, og til den ble utlevert til kvinnen i Svolvær 19. desember klokken 10.30.
  Vi har ringt til den navngitte kvinnen for å få en forklaring på hvorfor hun har tatt imot pakken til Harila, men hun er ukjent med saken.
 Betenkelig
  - Postverket ville ikke gjøre noe mer med denne saken, og det synes jeg er svært betenkelig. Pakken var sendt til vårt hjelpearbeid i Russland, sier Harila.
 @Kreditering:DM