Populære fellesmøter avsluttet

Fullt hus under fellesmøtene i Filadelfias lokaler i Vennesla, som ble holdt søndag til onsdag denne uken.

Filadelfia var fullsatt allerede søndag kveld, og vel 300 personer har besøkt hvert kveldsmøte frem til onsdag. Hovedtaler var evangelist Håkon Fagervik, som leder Nordic Mission.

Fellessmøtene innholdt et variert program med blant andre ungdomskoret Confessing og Ludefladen Jazzensemble.

? Vi har forsøkt å få til et program som trekker mange mennesker hit. Målsettingen er at de som går på kristne møter til vanlig skulle kunne inviterer med seg venner og naboer, forklarte Asbjørn Voreland til Fedrelandsvennen som var formann for fellesmøte-komiteen.

I tillegg til kveldsmøtene ble det på dagtid holdt "omsorgsskole" med undervisning, bønn og sjelesorg. På avslutningsmøtet ble det tatt opp kollekt til stiftelsen Nordic Mission som ble startet av Fagervik. De andre kveldene gikk kollekten til Bibelselskapets arbeid for bibler til Kina.

Fellesmøtene ble arrangert av åtte kristne forsamlinger i Vennesla - Den norske kirke, Frikirken, Misjonsmenigheten, Pinsemenigheten Filadelfia og bedehusene i Vennesla, Kvarstein, Vikeland og Grovane.

? Samarbeidet mellom forsamlingene er viktig. Man skal ikke isolere seg i sine respektive menigheter. Vi er forskjellige, men velger å fokusere på de tingene vi har felles, sa en fornøyd formann for fellemøte-komiteen.

Mz