Fra venstre: Styreleder Asle Dingstad, Anne Karine Stautland, Veronica Hegertun, generalsekretær Liv Kjersti Skjeggestad, Arne Olav Fagermoen, Inger Lise Hansen, Silje Maria Erland og Maria E. Fongen. Yngve Davidsen og Gunnar Berland var ikke til stede da bildet ble tatt.

Nytt styre i Menneskeverd

Nestleder i KrF Inger Lise Hansen, sosionom Veronica Hegertun og økonomisjef i Statens Landsbruksforvaltning Yngve Davidsen ble i helgen valgt som faste styremedlemmer i Menneskeverd.

For øvrig består styret av styreleder Asle Dingstad, lærer Anne Karine Stautland, allmennlege Arne Olav Fagermoen og sogneprest Tore Bjørsvik. Som varamedlemmer valgte årsmøtet gynekolog og allmennpraktiker Gunnar Berland, leder for Oslo Katolske Bispedømmes Familiesenter Maria E. Fongen, og sykepleier Silje Maria Erland. Positive virkemidler - Vi er ikke et trossamfunn, men vi har tro på at det nytter å forandre menneskers holdninger og handlinger, sa styreleder Asle Dingstad i sin tale til årsmøtet. Han gjorde det klart at Menneskeverd er en samarbeidende og ikke-ekskluderende organisasjon, som vil inkludere alle mennesker med god vilje. Generalsekretær Liv Kjersti Skjeggestad la i sin tale til årsmøtet vekt på måten man kommuniserer livsvernsaker på, og behovet for å dyrke positive budskap. - Menneskeverds hovedmål er å endre holdninger og handlinger, og derfor er vi helt avhengige av at det vi sier og gjør blir lyttet til. Vi tror at den mest effektive måten å skape endring på, er gjennom positive vinklinger og virkemidler, sa hun. KPK