Flere personer ble pågrepet i flere aksjoner i Bergen mandag. Politiet aksjonerte blant annet mot dette huset i Skuteviken. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Ni pågrepet i razzia mot prostitusjonsmiljø i Bergen

Ni personer er pågrepet under en razzia mot et rumensk prostitusjonsmiljø i Bergen, opplyser politiet. To av de pågrepne er siktet for hallikvirksomhet.

– På disse to forelå det beslutning om pågripelse og beslutning om ransaking fra tingretten. Den ene mannen hadde tilhold i Sandviken, den andre på Askøy, opplyser politiadvokat Sylvia Myklebust i Hordaland politidistrikt i en pressemelding.

Politiet vurderer nå om de to skal framstilles for varetektsfengsling. I forbindelse med ransakingene ble det i tillegg pågrepet sju andre personer som er siktet for heleri, narkotikalovbrudd og brudd på utlendingsloven.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Politiet har tatt seg inn på en adresse i Sandviken i Bergen og en adresse på Askøy. På begge adressene befant det seg et stort antall rumenske statsborgere. Flere av disse personene tilhører prostitusjons- og tiggermiljøet, opplyser politiet.

– Aksjonen er fortsatt pågående. Av hensyn til etterforskningen av saken, vil det ikke bli gitt flere opplysninger, het det mandag ettermiddag.