Israelske kampfly og artilleri har angrepet en rekke mål på Gazastripen det siste døgnet, og palestinske militante har avfyrt over 400 raketter mot Israel. Foto: AP / NTB scanpix

Netanyahu: Hamas betaler en høy pris for rakettangrepene

Hamas på Gazastripen betaler nå en høy pris for rakettangrepene mot Israel, sier statsminister Benjamin Netanyahu.

Hamas har makten på Gazastripen og den israelske statsministeren gir den palestinske gruppen det hele og fulle ansvaret for de over 400 rakettene som det siste døgnet er skutt mot Israel, også dem Islamsk Jihad, en mindre organisasjon i Gaza, har tatt på seg ansvaret for.

Under åpningen av det ukentlige regjeringsmøtet søndag sa Netanyahu at flyangrepene mot mål på Gazastripen vil fortsette, og han opplyste også at det nå vil bli sendt forsterkninger til grensegjerdet som omgir den palestinske enklaven.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg ga i dag morges instruks om at de massive angrepene mot terrorelementer på Gazastripen skal fortsette og beordret forsterkninger i form av stridsvogner, artilleri og infanteri rundt Gazastripen, sa han under åpningen av møtet.

Ifølge myndighetene på Gazastripen er seks palestinere drept i israelske angrep det siste døgnet, og en israelsk 58-åring er drept i et palestinsk rakettangrep.