Navarsete føler seg urettferdig behandlet av mediene

Sen­ter­par­ti-le­der Liv Signe Na­var­sete mener hun ble ut­satt for kam­panje­jour­na­lis­tikk fra TV 2 under valg­kam­pen. Hun er hel­ler ikke for­nøyd med NRKs parti­le­der­de­bat­ter.

- Jeg ble ut­satt for re­gel­rett kam­panje­jour­na­lis­tikk fra TV 2, som søn­dag kveld kom med saken om at jeg hadde dre­vet den dår­ligs­te valg­kam­pen av alle parti­le­der­ne, sier hun tilBer­gens Ti­den­de.

Na­var­sete sier at hun rea­ge­rer på det snev­re fo­ku­set i medie­dek­nin­gen av valg­kam­pen, og hun sav­net blant annet en bre­de­re de­batt om kom­mune­struk­tur.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Jeg følte vi ikke slapp til med sa­ke­ne våre, jeg var aldri i NRK-stu­dio, og i parti­le­der­de­bat­te­ne fikk jeg all­tid ordet sent, leg­ger hun til.

Ny­hets­re­dak­tør Jan Ove Årsæt­her i TV 2 mener Na­var­sete må tåle kri­tik­ken om at hun hadde gjort en dår­lig valg­kamp.

- Saken var ba­sert på en helt or­di­nær me­nings­må­ling ut­ført av TNS Gal­lup. De spur­te folk om hvem de syns ut­før­te den beste og dår­ligs­te valg­kam­pen, sier han.

Ny­hets­re­dak­tør Stein Bjønte­gård i NRK sier atSp hav­net i skyg­gen avAr­bei­der­par­ti­et på grunn av re­gje­rings­sam­ar­bei­det, og av de bor­ger­li­ge par­ti­ene på grunn av usik­ker­he­ten rundt det blå re­gje­rings­al­ter­na­ti­vet.

- Det er noe med Sp som ver­ken er fugl eller fisk. Det kan ha ført dem inn i skyg­gen, sier han. (©NTB)