NAV-ansatt kritisk skadd etter knivstikking

Ble knivstukket av en klient.

Politiet fikk melding om hendelsen ved Nav-kontoret på Grorud klokken 8.25. Kvinnen er fraktet til Ullevål sykehus, der hun opereres for kritiske skader.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet, Kristoffer Bang, gikk gjerningsmannen inn i bygningen og rett inn på kontoret der kvinnen befant seg. Det er ikke kjent om det er noe klientforhold mellom den pågrepne 26-åringen og offeret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ti minutter etter hendelsen ble en 26 år gammel mann pågrepet uten dramatikk i Ammerudhellinga.

Knivstukket to ganger

Ifølge VG ble mannen pågrepet uten dramatikk i nærheten av 26-åringens bolig. Gjerningsmannen, som omtales som en kjenning av politiet, hadde kniven på seg da han ble pågrepet.

Kvinnen, som skal være i 30-årene, ble knivstukket minst to ganger i ryggen.

- Det skal ha skjedd inne på et kontor, så jeg vet ikke om det var andre der, sier operasjonsleder Reidun Marie Lilleås i Oslo politidistrikt til VG.

Væpnet politi

- Politiet rykket ut med væpnede styrker, og det var minst fire væpnede politimenn som anholdt mannen, forteller et vitne på stedet til NRK.

Nav i Oslo opplyser at de vil holde kontoret stengt resten av mandagen.

- Vårt fokus nå er best mulig hjelp til den ansatte og pårørende. Bedriftshelsetjenesten er koblet inn, og de ansatte på Nav samles for å få informasjon og oppfølging fra kvalifisert personell, sier informasjonssjef i bydel Grorud, Henrik Mevold, til NTB.