JULESPESIAL: Denne gjengen har spilt inn jule- og nyttårsspesial av «Alle tiders sanger».

Nå blir det mer «Alle tiders sanger» på kristen-TV

NRK har sagt nei til flere programmer, men Bedehuskanalen og TVL gleder seg til å vise mer av de populære musikkprogrammene.

Høsten 2022 reiste en god gjeng med artister fra Norge og Sverige til Nashville for å spille inn åtte programmer i et samarbeid mellom TV-Inter og TBN-Nordic.

Av disse programmene er det laget to spesialutgaver for NRK og SVT. I pinsen ble en av dem vist på NRK, men statskanalen ønsket ikke å vise hele serien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Så mange fikk med seg pinse-allsang på NRK

De kristne kanalene er derimot svært glade for å sende programmene.

Julespesial i Bedehuskanalen

Bedehuskanalen skriver i en pressemelding at de har fått tilgang på to nye programmer, levert fra deres samarbeidspartner i Sverige.

Les også
Kristent NRK-program legger ut på turné

«Alle Tiders Sanger» – Julespesial, og «Alle tiders Sanger» – Nyttårsspesial. De sendes 2. juledag og 2. januar.

Begge programmene er spilt inn på Nya Slottet – Bjärka-Säby i Sverige.

Disse var med i opptakene i Nashville

Lewi Bergerud, Evelina Gard, Synnøve Aanensen, Sveinung Hølmebakk, Mikael og Linda Järlestrand, Merete Økland, Kjetil Økland, Morten Gjerløw Larsen, Urban Ringbäck, Andreas Rydman, Martina Möllås, Cilla Hector, Gladys del Pilar og Putte Nelsson.

Flere av dem er med i jule – og nyttårsspesialen som sendes på Bedehuskanalen.

Julespesialen sendes 2. juledag kl. 22, med repriser. Nyttårsspesialen sendes 2. januar kl. 22, med repriser. Bedehuskanalen er tilgjengelig på Allente, T-we og App/Streaming

En serie med «Alle tiders sanger» er i høst vist på TVL. Kanalen melder at de sendes i reprise på nyåret. I tillegg blir de lagt ut på strømmetjenesten tvl.no.

– Gripende historier

– Første episode blir sendt på nyttårsaften, med talkshowet som er laget i samarbeid med TVL i direkte tilknytning til programmet. Her setter artister og andre musikken og arrangementet inn i en aktuell ramme, og vi får bonusmateriale som ikke vises i den offisielle versjonen. Så følger åtte uker, med nye episoder hver søndag, sier TVL-redaktør Alf Gjøsund i en pressemelding.

Les også
Den massive responsen fra seerne fikk Kringkastingsrådet til å reagere

Gjøsund omtaler serien som «fantastisk, fylt med musikk og gripende historier.»

Artikkelen fortsetter under annonsen.

En serie med «Alle tiders sanger» er i høst også vist på nettplattformen TBN Nordic.

Fikk pris

I august fikk serien prisen «Medierosen» av organisasjonen Tro & Medier. Det var etter at et av programmene ble sendt på NRK.

Les også
Kristent NRK-program legger ut på turné

– Det er ingen tvil om at Alle tiders sanger traff en nerve hos folk. Det opplevde vi på alle tilbakemeldingene vi fikk. De klarte å kombinere god musikk, godt budskap og sterke historier fra de medvirkende på en måte som berørte. Dette håper vi å få se mer av, sa daglig leder Jarle Haugland i Tro & Medier ved utdelingen.