VILLE TA ABORT: I en ny bok forteller moren til Christiano Ronaldo at hun desperat forsøkte å ta abort. Her poserer Real Madrid-stjernen sammen med sin mor Dolores Aveiro (til venstre) og søster Katia Aveiro. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann.

Moren ville abortere ham med varmt øl og hard trening

Moren til Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo (29) avslører i en selvbiografi at hun desperat forsøkte å avslutte svangerskapet.

Det skriver den britiske avisen Independent.

Avsløringen om det desperate abortforsøket kommer frem i en selvbiografi som moren Dolores Averio lanserte i Lisboa torsdag, uten at sønnen var tilstede.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også: Claire overlevde en abort

Aveiro hevder i boken at legene var uenige med hennes beslutning om å avslutte svangerskapet og nektet å gjennomføre prosedyren.

Da legen ikke ville hjelpe henne, forsøkte hun selv å avbryte svangerskapet ved å drikke varmt øl og «løpe til hun stupte», men uten å lykkes.

Hun sa at Real Madrid-stjernen har kjent til det som kommer frem i boken, og at han også var i stand til å spøke om det.

– Da han fant ut av det fortalte han meg: Mamma, du ville ta abort, og nå er det jeg som trekker trådene her i huset, sa moren, ifølge den britiske avisen.