Faksimilie Momarkedets hjemmeside.

Momarkedet på TV 2

TV 2 skal i år sende Momarkedets jubileumsshow. 60 år med Momarkedet skal markeres med artister og innslag direkte på TV 2 lørdag 28. august.

Det er første gang Momarkedet sendes på TV 2, og jubileumsfeiringen blir et direktesendt helaftens artistshow fra Nord-Europas største permanente friluftsscene på Momarkedet.
  Gjennom historien har et stort antall verdensstjerner gjestet lille Mysen i Indre Østfold hvor Momarkedet avholdes. Dette kommer til å være deler av temaet under sendingen 28. august.
  - Momarkedet er en folkefest, og vi gleder oss til å viderebringe årets jubileumsshow til seerne, sier programdirektør i TV 2, Nils Ketil Andresen i en pressemelding fra TV2.Også i år går inntektene til Røde Kors, som gjennom fadderskap ønsker å bidra til at barn får et håp for framtiden.
  - Momarkedet representerer en lang tradisjon i Røde Kors, og vi er stolte av at TV 2 i år sender direkte fra jubileumsshowet på lørdagen, sier generalsekretær Børge Brende i Røde Kors i en utttalelse.
  - Tv-sendingen gir oss muligheten til å sette søkelyset på det viktige humanitære arbeidet til Røde Kors. Seerne vil også få en mulighet til å støtte hjelpearbeid fra Haiti til matkrisen i Niger. I år vil vi rette oppmerksomheten mot barn og unge som rammes av enten en konflikt eller katastrofe, fastslår Brende.
 - I Momarkedet er vi uhyre stolte over vår spennende historie, og svært glade for at vi kan markere 60-årsjubileet på denne måten, og dele det med hele Norges befolkning gjennom et grandiost tv-show, sier Pål Lintho i markedsstyret for Momarkedet.