Misjonær kan nå også kalle seg stevneleder

I dag starter Sommerkonferansen for første gang på Langhus i Akershus. Misjonær Egon Davidsen er stevneleder.

Se hva som skjer i Kristen-Norge, besøkStevneguiden.no

Sommerkonferansen i Familiekirken

Artikkelen fortsetter under annonsen.

28. juni - 2. juli 2017

Sted: Langhushallen, Langhus i Ski kommune i Akershus, et par mil sør-øst for Oslo.

Arrangør: Pinsemenigheten Familiekirken

----

Den fire dager lange konferansen i regi av pinsemenigheten Familiekirken har det tatt ett år å planlegge. Stevneleder Davidsen sier de bare har fått positiv respons fra mennesker i nærområdet.

– Det er en mangel på konferanser i Oslo og Follo-området, så jeg tror det åndelige behovet for en Sommerkonferanse som dette absolutt er til stede. Vi planla egentlig en misjonskonferanse da vi kom på ideen, sier Davidsen.

– Under er daglig kost

Konferansens tema vil være vekkelse og misjon. Davidsen er selv misjonær og har plantet kirker i Kenya, Ukraina og India.

– Tegn og under har vært daglig kost for meg i mange år. Jeg ser vekkelse over alt hvor vi reiser på misjonsfeltet, men Skandinavia og Europa trenger å bli berørt. Jeg har fått en brann for Oslo-området, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Davidsen sier det er annerledes å forkynne om Jesus i Kenya enn det er i Norge.

– Det som tar to år i Kenya, tar femten år her. Jeg tror det er flere årsaker til det. I Kenya er folk mer desperate fordi de kommer fra et samfunn som ikke fungerer, mens nordmenn er blitt veldig påvirket av kulturen de lever i. Jeg håper å se den samme varmen og iveren etter Jesus også i Norge, sier han.

– Lovsang med driv

Det er plass til 500 personer på konferanser, og de fleste som kommer, vil være fra Oslo og Follo området, sier stevnelederen.

– Jeg håper selvfølgelig det blir fullt hus. Det vil være elleve møter tilsammen, og mye flott lovsang med skikkelig driv, sier Davidsen.

Han tror lovsangen på Sommerkonferansen er like viktig som selve forkynnelsen.

– Den får mennesker inn i Guds nærvær og hjelper dem å ta i mot ordet når det kommer. Jeg håper folk opplever Guds nærvær og får sine liv forandret, sier han.

– Jeg vil ha mer

Selv om han har gått på kristne konferanser i mange år, føler Davidsen en større sult etter Gud nå enn tidligere.

– Jo lengre jeg deler livet mitt med Gud, jo mer av ham vil jeg ha. Jeg føler meg mer sulten på Gud og vekkelse i dag enn noensinne tidligere. Jeg ønsker at han skal komme sterkere inn i livet mitt, menigheten og landet vårt, sier Davidsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Forberedelsene er godt i gang, og Davidsen håper Sommerkonferansen vil være en suksess.

– Jeg har sommerfugler i magen, for man ønsker jo at alt skal fungere og være perfekt. Jeg håper folk blir fornøyde og tar beslutninger på konferansen. Enten det innebærer å begynne på bibelskole, bli mer trofast i menigheten sin, eller leve med Jesus på en mer virkelig måte, sier han.

Se hva som skjer i Kristen-Norge, besøkStevneguiden.no