SVEKKET: – Et svekket KrF betyr svekket kristen innflytelse i landet. Nå må kristenfolket komme tilbake til partiet og hjelpe KrF til å stå på sine hjertesaker, sier pinsepredikanten Emanuel Minos.

Minos vil ha bønneaksjon for KrF

Evangelist og pinsehøvding Emanuel Minos er lei seg for forslagene fra nestleder Inger Lise Hansen om omlegging av KrFs politikk. Nå maner han til bønneaksjon for partiet.

Mens Linda Austnes er opprørt over Inger Lise Hansens utspill og ikke vil fortsette som lokalpolitiker for Kristelig Folkeparti, maner pinsehøvding Emanuel Minos kristenfolket til å melde seg inn og støtte partiet.
- Nå behøves KrF mer enn noen gang, og nå må ingen forlate partiet. Nei, nå må kristenfolket som holder på de kristne verdier, komme tilbake til partiet og utvikle KrF i riktig retning, sier Minos engasjert.
Han sier KrF har stått i en særklassse når det gjelder politiske merkesaker i Norge.
- Partiet kan ikke sammenlignes med andre politiske partier. Jeg har alltid stemt på KrF fordi det ligger nærmest min kristne samvittighet, sier Minos.

Opprørt

Linda Austnes, som de siste årene har vært kommunestyrerepresentant for KrF i Giske på Sunnmøre, er opprørt over nestlederens liberale politiske forslag.
- KrFs svakeste side i dag er at de ikke tør stå opp for sakene sine. Vi skal ikke være et populistisk parti, men derimot et korreks mot lovene som går mot Guds ord. Gud har ikke gått av moten, sier Austnes til Vårt Land.
Hun vil ikke stille til gjenvalg ved neste kommunevalg, men har foreløpig ikke meldt seg ut av partiet.

Bedrøvet

Emanuel Minos er bedrøvet over Inger Lise Hansens forslag om en mer kritisk israelpolitikk, fjerning av bekjennelsesparagrafen, vinmonopol i alle kommuner og ja til EU.
- Dette bedrøver mitt hjerte. Gud sa til Abraham: Den som velsigner deg, skal jeg også velsigne. Dette gjelder både jødefolket og staten Israel. De som velsigner Israel, skal få oppleve Guds velsignelse, sier Minos.
Nå vil han vekke kristenfolket til å se sitt ansvar for partiet.
- Et svekket KrF betyr svekket kristen innflytelse i landet. Nå må kristenfolket komme tilbake til partiet og hjelpe KrF til å stå på sine hjertesaker. Og så oppfordrer jeg alle kristne til å be for partiet. Be om fornyelse, og be om at KrF må stå fast på de kristne verdier og arven fra de som stiftet partiet, sier Minos.
Han utlyser en bønnedag for Kristelig Folkeparti.
- Dette vil ikke-troende se på som noe overfladisk og undøvendig. Men jeg vet det er makt i de foldede hender. En bønnedag kan gjennnomføres på lokalt plan i lokallagene, men også på najonalt nivå, sier Emanuel Minos.