Ministrene feiret Evangeliesenteret

Statsministeren, helseministeren og sosialministeren var blant gjestene under søndagens 20 årsmarkering for Evangeliesenteret i Oslo Spektrum.

Festdeltagerne fylte Oslos storstue under Evangeliesenterets 20-års jubileum søndag. TV2-pastor Egil Svartdahl geiledet de fremmøtte gjennom et fullspekket festprogram.

Statsråder

Det var et betydelig innslag av statsråder og politikere på søndagens fest. Statsminister Kjell Magne Bondevik, sosialminister Ingjerd Schou, helseminister Dagfinn Høybråten samt Oslos ordfører Per Ditlev Simonsen gratulerte Evangeliesenteret med den store dagen. Brødrene Jan og hans Erik Groth, samt Roland Utbult og Edward John stod for de musikalske innslagene.

På kongens bursdag

Det egentlige 20-års jubileet fant sted tidligere i sommer. 20. juli 1983 kunne man innvie det første senteret på Roa på Hadeland.
- Det var på kong Olavs fødselsdag, og hele Norge flagget for oss, sier Lise Karlsen til Magazinet. Nå i sommer hadde man en jubileumsmarkering i Lunnerhallen, der blant andre ordføreren og folk fra bygda deltok.

Det blir Lise Karlsen som hovedsakelig har holdt i trådene ved denne jubileumsmarkeringen. Mannen Ludvig holder en lav profil. Som kjent har han slitt med alvorlige helseproblemer over lengre tid, og er for tiden inne i et hvileår for å komme til kreftene igjen.

Thormod Iversen