Mette-Marit besøkte bygging av Håpets katedral

Kronprinsessen besøkte torsdag båtbyggerverkstedet og byggingen av Håpets katedral på Isegran i Fredrikstad, som kronprinsessen skal være beskytter for. Se video!

Kronprinsesse Mette-Marit ankom Isegran torsdag formiddag klokken 10:30. Etter å ha besøkt båtbyggerverkstedet, fikk kronprinsessen overvære byggingen av Håpets Katedral.

Høydepunkter fra H.K.H. Kronprinsessens besøk i anledning oppstart av Håpets katedralH.K.H Mette-Marit, vår beskytter, kom og kastet glans over prosjektet. En fantastisk dag! Vi er jammen heldige som har en så engasjert, naturlig og oppriktig kronprinsesse! (foto Mari Tefre/Håpets katedral)Posted byHåpets Katedral on 16. februar 2018

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Symbolbygg av plast

Håpets Katedral er et initiativ til en nasjonal dugnad for å reise et åndelig symbolbygg av innsamlet plast fra havet i regi av Borg biskop og bispedømmeråd.

Under besøket møtte kronprinsessen også representanter for det maritime miljøet på Isegran, barnehagebarn fra Smertulia barnehage i Fredrikstad, og hun spiste lunsj sammen med innbudte gjester på Magasinet.