Politiet sperret av et område i Breigata i Oslo etter at en mann ble funnet død onsdag morgen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Mann pågrepet etter to drap i Oslo

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene som knyttes til begge drapene i Oslo onsdag morgen. Politiet mener han kan ha en relasjon til ofrene.

Mannen, som betegnes som en kjenning av politiet, ble pågrepet 12.05 onsdag.

Den drepte kvinnen ble funnet i Beiteveien på Manglerud, og hun ble erklært død av helsepersonell på stedet. Meldingen om saken kom klokka 7.38.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mannen ble funnet i Breigata på Grønland, og han ble senere erklært død på sykehus. Meldingen om denne saken kom klokka 8.21.

– Hvem ofrene er, kan jeg foreløpig ikke si så mye fordi det pågår arbeid rundt identifisering og varslinger, forteller politiinspektør Grete Lien Metlid, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt.

På Manglerud har politiet sperret av et område rundt et garasjeanlegg. Politiets teknikere jobbet onsdag formiddag ved en av garasjene, og den døde ble hentet av en likbil.

Politiet ber folk som har sett noe eller har opplysninger om drapssakene, om å ta kontakt på telefon 22 66 96 00. (©NTB)

Les også
14 drept i skyting i California
Les også
Israelere kjent skyldig i drap på palestinsk 16-åring
Les også
Dømt til 13 års fengsel for drap på tvillingbror