Et stillbilde fra amerikansk TV som viser politifolk og den antatte drapsmannen i Spring utenfor Houston. Foto: Reuters/KPRC-TV/NTB scanpix

Mann drepte fire av sine egne barn

En mann er pågrepet og mistenkt for å ha drept seks mennesker utenfor Houston i Texas i USA. Fire av de drepte er mannens egne barn, opplyser politiet.

To gutter på fire og ni år, og to jenter på sju og ni, ble skutt og drept av faren sin onsdag ettermiddag lokal tid. Mannen drepte også to andre voksne personer, som oppholdt seg med barna.

Et femte barn til mannen, en 15 år gammel jente, er livstruende skadd etter skyteepisoden i Spring utenfor storbyen Houston. Jenta klarte likevel å fortelle politiet hvor mannen var på vei, angivelig for å drepe enda flere slektninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Om lag 20 minutter senere ble mannen funnet i bilen sin. Han ble omringet av rundt 50 væpnede politifolk, og han overga seg etter først å ha truet med å ta sitt eget liv.

Mannen var biologisk far til noen av barna, mens andre var adoptert inn i familien. Ifølge politiet var bakgrunnen for skytetragedien en familiekrangel.