Kvinne siktet for drapsforsøk på toåring

En kvin­ne i 20-åre­ne ble man­dag va­re­tekts­fengs­let i to uker i Moss ting­rett.

Hun er sik­tet for draps­for­søk på et to år gam­melt barn, men nek­ter straff­skyld.

Po­li­ti­et be­gjær­te fire ukers fengs­ling, men fikk ikke fullt med­hold i ret­ten. Kvin­nen er ilagt brev- og be­søks­kon­troll i fengs­lings­pe­rio­den.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Hun nek­ter straff­skyld, og av­vi­ser gjer­nings­be­skri­vel­sen i po­li­ti­ets sik­tel­se. Der­for mot­sat­te hun seg også va­re­tekts­fengs­ling, sier hen­nes for­sva­rer, Svein Inge Jo­han­sen, til NTB.

- Går bra med bar­net

Po­li­ti­et opp­ly­ser til Dag­bla­det at det står bra til med bar­net, som iføl­ge avisa skal være kvin­nens sønn.

- Det har vært mye god job­bing fra syke­hu­sets side, sier ope­ra­sjons­le­der Terje Mar­stad i Øst­fold po­liti­dis­trikt.

Hen­del­sen po­li­ti­et mener var et draps­for­søk, skjed­de i Moss fre­dag kveld. Po­li­ti­et har etter­fors­ket saken gjen­nom helga, og fram­stil­te kvin­nen for va­re­tekts­fengs­ling man­dag etter­mid­dag.

Mange vitne­av­hør

Det var Moss Avis som først om­tal­te saken man­dag. Kvin­nen er i 20-åre­ne, men ver­ken po­li­ti­et eller hen­nes for­sva­rer har be­kref­tet at det drei­er seg om mor og sønn.

Po­li­ti­et sier de fort­satt er så­pass tid­lig i etter­forsk­nin­gen at de ikke kan gi yt­ter­li­ge­re de­tal­jer. «Det gjen­står enda mye etter­forsk­ning. Blant annet skal en rekke per­soner av­hø­res,» opp­ly­ser de i en presse­mel­ding.

På­tale­an­svar­lig i saken, po­liti­in­spek­tør Jon Gran­rud, vars­ler at de vil gi ny in­for­ma­sjon om saken først tirs­dag for­mid­dag.

Les også
Mann siktet for drap på kvinne