SLÅR SPREKKER: Michele Bachmanns kampanjeleder har trukket seg. Foto: CHRIS KEANE, Reuters/Scanpix

Kamp mellom Perry, Romney og - Palin

Michele Bachmanns presidentkampanje slår store sprekker etter at hennes kampanjeleder trekker seg. Samtidig sier Ed Rollins at republikanernes valg nå står mellom Rick Perry og Mitt Romney.

Mandag annonserte republikanernes mangeårige strateg og Michele Bachmanns kampanjeleder at han trekker seg av helsemessige grunner. Han går inn i en rådgiverrolle for Bachmanns kandidatur.
Samtidig hevder han at kampen om å bli republikanernes presidentkandidat nå står mellom de to mest pengesterke kandidatene Rick Perry og Mitt Romney.
Til CNN sier Ed Rollins at det store spørmålet er hvor man får støtte fra.
- Perry må vinne noen stater for fortsatt å være relevant, men de tre første delstatsvalgene er det mest sannsynlig at Bachmann eller Romney vil vinne, sier Rollins til CNN.
Samtidig tyder mye på at Sarah Palin er på vei inn i kampen. I en reportasje på BBC World tirsdag talte Sarah Palin på et valgmøte i Massachusets, og kommentatoren hevdet at det bare er et tidsspørsmål før også Palin annonserer sitt kandidatur til presidentvervet for Det republikanske partiet ved valget neste år. Ved presidentvalget i USA 2009 var Sarah Palin visepresidentkandidat til John McCain.
I august sa også mangemiljonær Steve Forbes i BBCs intervju «Hardtalk» at Palin vil stille som presidentkandidat ved det kommende valget.DAGEN