Jesus Revolution med ny Norgesturnè

I går gikk startsskuddet for Jesus Revolutions nye Norgesturne. Organisasjonens kampanjeteam vil blant annet besøke mange steder langs vestlandskysten for å inspirere de kristne til å ta misjonsbefalingen på alvor.

Jesus Revolution legger i disse dager ut på en ny Norgesturnè. Etter å ha arrangert kampanjer og konserter i over 50 byer siden i fjor høst, satser ungdomsorganisasjonens kampanjeteam på ni personer denne gangen på å besøke Norges mindre byer og bygder.

Turneèn er nå startet gang i østlandsområdet, med blant andre byene Larvik og Porsgrunn. Så følger man sørlandskysten og besøker Grimstad, Søgne og Mandal. Deretter går ferden nordover langs vestlandskysten til steder som Bryne, Ålgård, Bømlo og Sykkylven. Så går ferden til Oppdal, før teamet vender sørover igjen, til en snartur i Halden, før man avslutter i Oslo.

Turneen arrangeres i samarbeid med lokale menigheter, og fra Jesus Revolutions side forventes det at man skal samle fulle hus på de ulike stedene, slik man har erfaring med fra tidligere turneer.

Konsertkveldene er en viktig del av Jesus Revolutions konsept. Disse består av dans, sang, musikk, film ,og radikal evangelieforkynnelse.

Musikken som presenteres har naturlig nok et ungdommelig særpreg. Den er forøvrig hentet fra Jesus Revolution's nye CD:Jesus is Coming.
- Dette er en innspilling som formidler Bibelens budskap i en spennende musikalsk drakt. Tekstene er i stor grad hentet rett fra Bibelen og er gjennomgående evangelistiske. Låtene er drivende techno og dance rytmer, og når frem til "MTV-generasjonen" som vokser opp i Europa, heter det i en pressemelding fra organisasjonen.

- Sammen gir dette en massiv og levende presentasjon av personen Jesus Kristus og hans fantastiske frelsesbudskap, heter det videre i pressemeldingen.

Jesus Revolution har siden i fjor høst arrangert kampanjer og konserter i over femti byer. Titusenvis av ungdommer har fått sett og høre Jesus Revolution's kampanjeteam i aksjon .

Ifølge Jesus revolution er målet med turneen også å mobilisere kristne ungdom, og kalle arbeidere til å reise seg og ta misjonsbefalingen på alvor.
- Millioner av ungdommer vandrer mot evigheten, uten å vite sannheten om Jesus Kristus. Jesus Revolution ønsker å nå dem med evangeliet på et språk de forstår, skriver organisasjonen.

Thormod Iversen