Jan Hanvold sier han er invitert til å delta på Farmen Kjendis

– Jeg liker utfordringer og ser på det å være med i dette programmet som en utfordring, skriver TV Visjon Norge-sjefen selv på sin Facebook-side.

Jan Hanvold legger ofte ut statusoppdateringer i sosiale medier, der han oppsummerer hva han har jobbet med de siste dagene - og planene fremover.

– Så har  vi vært 15 år på lufta, 24 timer i døgnet,skriver Hanvold i sin seneste Facebook-oppdatering om arbeidet med TV Visjon Norge.

Og litt lenger ned i innlegget forteller han åpent at han er blitt invitert til å bli reality-kjendis på TV.
 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Etter å ha blitt utestengt fra Twitter for et halvt år siden er Helene Harepus nå tilbake med nye stikk mot TV Visjon Norge-sjef Jan Hanvold. Posted byDagen on 8. mars 2018

En gård, 12 kjendiser

Kjendisutgaven av den populære TV-serien går over seks uker. 12 mennesker, mer eller mindre kjendiser, lever sammen under enkle forhold på en gård, der de hele tiden må løse nye oppgaver og utfordringer, sammen og hver for seg.

Men, du får ikke se Jan Hanvold på Farmen - i hvert fall ikke i denne sesongen.

«Jeg ble invitert til å delta på kjendis-farmen på TV 2. Men dessverre måtte jeg melde avbud. Jeg liker utfordringer og ser på det å være med i dette programmet som en utfordring. Vi får se om det blir noe til neste år. Nå tar vi ferie og slapper av i påsken.»

 

«Prosessen pågår»

- Vi jobber hardt med å finne nye deltagere, men har ingen kommentarer til den prosessen som nå pågår, sier presseansvarlig for Farmen Kjendis i TV 2, Alex Iversen.

Internasjonal TV-kanal

Jan Hanvold slipper også en langt viktigere nyhet for Kristen-Norge i det samme Facebook-innlegget. I samarbeid med Edward John bygger Visjon Norge TV-studio i Galleri Oslo, rett ved Oslo Spektrum og Oslo S. 

– Nå går vi videre med vår engelskspråklige kanal, til hele verden. Vi tror at vi kommer som et friskt pust inn i USA og andre deler av verden. Vi vil ha Jesus News fra around the World. Fortelle hva Jesus gjør lokalt over hele verden. Så er det også herlig å ha et studio i Oslo, så kan vi oftere ha Sylvi Listhaug og Knut Arild Hareide på lufta, skriver Hanvold.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

 

HELBREDELSE: Biskop Per Arne Dahl ber lederskapet i Visjon Norge «vise selvkritikk og ta et redelig oppgjør med den...Posted byDagen on 13. desember 2017