«Hvem er Gud?» mest googlet i 2007

Statistikk viser at internett også er stedet for religiøse og åndelige spørsmål. Burma, kristne i muslimske land, Kina og Vatikanet er nettstedet AsiaNews sine mest søkte ord.

I følge en rapport fra Google var «Who is God?» (Hvem er Gud?) det mest søkte spørsmålet i den kjente søkemotoren forrige år. Det toppet dermed kategorien «Hvem er …?». Generelt i spørsmålskategorien kom «Hva er kjærlighet?» øverst. Dette bekrefter at også tankefulle og eksistensielle spørsmål er viktig på nettet.
Google har gått igjennom alle spørsmål som nettbrukere har kjørt gjennom søkemotoren. Det viser at de fleste spørsmålene kom fra USA. Tall fra Pew Internet Project viser også at 64 prosent av amerikanerne søkte religiøst på nettet.
Nettstedet AsiaNews får på mange måter bekreftet disse trendene når de går igjennom tallene for sitt eget nettsted. Her er de øverste søkeordene burmesiske munker, kristnes situasjon i Indonesia, Pakistan og Irak og forholdet mellom Kina og Vatikanet. En artikkel om økonomi havner bare nede på en sjuende plass.