Carl I. Hagen. Arkivfoto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Hagen reagerer kraftig på asylbrannene i Sverige

Carl I. Hagen ber folk vise sin misnøye med asylpolitikken via stemmeseddelen. «Vold mot dem som søker trygghet og lykke, er forkastelig,» skriver Frp-veteranen på Facebook.

– Det er meget urovekkende og bedrøvelig å være vitne til, skriver Hagen om de mange brannene på svenske asylmottak, ifølge Nettavisen.

Han føler også uro når det kommer norske støtteerklæringer til volden i nabolandet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han har ikke endret standpunktet sitt om at asylpolitikken må bli strengere, men sier han alltid har sagt at de som er misfornøyde med dagens politikk – som han omtaler som «snillistisk og naiv» – ikke må la det gå utover asylsøkere og flyktninger. I stedet bør de «flytte sin støtte til Frp», mener han.

«Vold mot de som søker trygghet og lykke hos oss er forkastelig og uakseptabelt!» fastslår Frp-nestoren, som sitter i Oslo bystyre.

Les også:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nb_NO/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Innlegg av Dagen.

Les også
Ombud maner til kamp mot hatkriminaliteten
Les også
Brann ved hjem for mindreårige flyktninger i Sverige
Les også
– Flyktningkrisen kan skape politiske rystelser i EU
Les også
Islamforsker spår tomme moskeer i EuropaRauf Ceylan
Les også
Skoler i Oslo får varslingssystem mot angrep