Gaveøkning i Israelsmisjonen

Den Norske Israelsmisjon fikk inn 3,9 millioner kroner i individuelle gaver i de tre første kvartalene i år. Dette er en økning på 22 prosent i forhold til i fjor.

Samtidig har tallet på faste givere økt fra 660 til 670, og disse har gitt omkring 130.000 kroner mer enn samme periode i fjor.



Ekstra støtte

- En slik gaveøkning har gjort det mulig for oss å yte ekstra støtte til prosjekter i Israel som har vært truet av nedskjæringer. Vi har kunnet sikre videre program for lederutvikling ved Caspari Senter i Jerusalem. Vi har videre kunnet gi et ekstra bidrag til Ebenezerhjemmet, der beboere og ansatte opplevde store påkjenninger under krigen i sommer, skriver generalsekretær Rolf Gunnar Heitmann i sin lederartikkel i Misjonsblad for Israel.



Nytt sted i Israel

Han opplyser at organisasjonen nå vil undersøke mulighetene for å etablere virksomhet på et nytt sted i Israel, og at de vil budsjettere med en ytterligere økonomisk vekst i 2007.

- Vi sender nye misjonærer til Israel i løpet av våren, og vil styrke vårt bidrag til evangeliseringsarbeid i Øst-Europa. Den støtte vi nå opplever gir oss frimodighet til å satse ekstra, opplyser generalsekretæren.


DAGEN