Politiadvokat Eli Valheim og forsvarsadvokat Anders Johnsen på vei inn til fengslingsmøtet i Bergen tingrett mandag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Foreldre siktet for uaktsomt drap etter barnedødsfall

En mann og en kvinne i 20-årene er siktet for uaktsomt drap etter at det to år gamle barnet deres skal ha dødd av medikamentforgiftning. De to framstilles mandag for varetektsfengsling.

Bergens Tidende skriver at de pågrepne er barnets foreldre og begge i 20-årene. Det to år gamle barnet skal ha dødd av medikamentforgiftning for noen uker siden.

IfølgeBergensavisen går det fram av tingrettens berammingslister at begge er siktet for uaktsomt drap. Politiet mener ifølge avisen at de oppbevarte sterke, reseptbelagte medisiner uforsvarlig, og at barnet slik fikk i seg tabletter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Politiadvokat Eli Valheim i Hordaland politidistrikt varslet før det første fengslingsmøtet klokka 12.45 at hun kom til å be om lukkede dører, noe hun fikk rettens medhold i.

Advokat Anders Johnsen møter som forsvarer for en av de siktede. Han ønsker ikke å kommentere saken overfor Bergens Tidende.