STUDENT OMKOM: Det flagges på halv stang ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole onsdag etter at en student ved avdelingen i Danmark omkom i en ulykke. Foto: Dagen-arkivet

Fjellhaug-student omkom i trafikkulykke

Det flagges onsdag på halv stang ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole etter en dansk student ved avdelingen i Aarhus omkom i en ulykke tirsdag kveld.

Onsdag morgen ble det kjent at en student ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole er omkommet i en trafikkulykke.

I en pressemelding identifiserer høyskolen studenten som Katrine Lilleøre Holm (23). Hun gikk andre året på Bachelor i Teologi med fordypning i misjonsvitenskap, og var student ved høyskolens campus i Aarhus.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Studentens navn er offentliggjort med tillatelse fra familien i Danmark.

Sorg

«Det er med sorg vi har mottatt beskjeden om Katrine Lilleøre Holms bortgang. Våre tanker og bønner er med familien og med studiefellesskapet ved campus Aarhus», skriver rektor Frank-Ole Thoresen i pressemeldingen.

Videre står det at det i dag flagges på halv stang ved Fjellhaug Internasjonale Høyskole og at pårørende og medstudenter på campus i Aarhus vil bli bedt for i morgendagens andakt.

– Dette er fortsatt ferskt så vi vet ikke så mye. Hun var ute på en joggetur i går ettermiddag og ble påkjørt. Hun var gift og etterlater seg ektemannen, sier Thoresen til Dagen.

Krisestab

Han sier det ikke er ordinær undervisning på onsdager, så han har hatt lite kontakt med studenter i dag.

– Jeg kan ikke uttale med om hvordan de har det, jeg har sittet mest i møter med krisestab i dag, sier han.

«Våre tanker og dypeste medfølelse går til Katrines mann og nærmeste pårørende, og til studentkolleger og ansatte på campus Aarhus» står det avsluttningsvis i pressemeldingen.

Les også
Minneord: Norge har mistet en sjelden skatt
Les også
Maud Angelica om Ari Behns bisettelse: – Den talen betyr veldig mye for meg