En fire år gammel jente og hennes far ble drept da en bombe eksploderte utenfor en skole i i Tak Bai-distriktet i den sørlige delen av Thailand. Foto: Surapan Boonthanom / Reuters / NTB Scanpix

Fireåring drept i bombeangrep i Thailand

En fire år gammel jente og en voksen mann skal være drept i et bombeangrep utenfor en skole i provinsen Narathiwat i Thailand.

Bomben, som var gjemt i en motorsykkel, gikk av tidlig mandag morgen i byen Tak Bai i den sørlige delen av landet. Thailandske myndigheter bekrefter at to personer ble drept. Minst åtte personer ble såret i angrepet.

– Foreløpige undersøkelser viser at en mistenkt parkerte en motorsykkel foran en liten butikk på andre siden av veien. Bomben var plassert i en kurv foran på motorsykkelen og ble utløst med fjernkontroll. Målet var trafikkpolitifolk og personer som leverte barna sine på skolen, sier politimannen Noppadon Kingthong.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Begge de to drepte er thailandske. Blant de sårede er tre politimenn og en fra det militære, ifølge Noppadon.

Separatistene i det sørlige Thailand har stått bak en rekke angrep de siste årene, blant annet mot flere turistområder og regjeringsbygninger i begynnelsen av august.