Feiret 30-års misjon på Filippinene

Misjonsalliansens arbeid på Filippinene feiret lørdag 30-års jubileum. Det ble samtidig siste misjonsreise for generalsekretær Nils-Tore Andersen.

På lørdag feiret Misjonsalliansens arbeid på Filippinene 30 år. Arbeidet startet i 1976.

Under markeringen var det de mer enn 700 frivillige ungdoms- og voksenlederne som sto i fokus. Korpset av frivillige er selve bærebjelken i et arbeid som i dag har nærmere 10.000 fadderbarn, skriver Misjonsalliansen på sin hjemmeside.

Foruten de frivillige besto forsamlingen av mer enn 40 nasjonale medarbeiderne og inviterte gjester fra Norge og Filippinene. Blant gjestene var Thor Carsten Pedersen som er direktør for Misjonsalliansen på Filippinene.

- I Misjonsalliansen går dere som frivillige, hånd i hånd med de mange støttespillerne i Norge. Vi er stolte av dere og dere har all grunn til å være stolte av den innsatsen dere gjør for misjonen, sa Misjonsalliansens generalsekretær Nils-Tore Andersen i sin takketale.

Det er sjette gang Andersen besøker Manila i sin 17 års periode som generalsekretær. Samtidig var det faktisk hans siste reise som generalsekretær i Misjonsalliansen.

I de 17 årene Nils-Tore Andersen har vært generalsekretær, har Misjonsalliansen opplevd en stek vekst. Antallet misjonsfelt er fordoblet og giverinntektene har økt hvert år.

Mz