En 62 år gammel amerikansk kvinne ble funnet drept i denne kofferten, i bagasjerommet på en taxi utenfor luksushotellet St. Regis på den indonesiske halvøya Bali. Bildet er tatt på en politistasjon. Foto: AFP / SONNY TUMBELAKA / NTB Scanpix

Fant drept turist i koffert

En amerikansk kvinne ble tirsdag funnet drept i en koffert på et femstjerners hotell på Bali. Kvinnens datter og datterens kjæreste er pågrepet, mistenkt for å stå bak drapet.

Den 62 år gamle kvinnen og hennes 19 år gamle datter sjekket inn på hotellet St. Regis før helgen. Mandag sjekket også datterens 21 år gamle kjæreste inn på hotellet, som ligger i området Nusa Dua på den indonesiske halvøya Bali.

Overvåkingsbilder fra hotellet viser at den nå avdøde 62-åringen og datterens kjæreste kranglet i resepsjonen mandag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Dagen etter sjekket paret ut fra hotellet, og fikk hotellets ansatte til å bære koffertene deres ned til drosjen som ventet utenfor. Da paret aldri dukket opp til drosjeturen, ble kofferten åpnet og liket av 62-åringen funnet.

Paret ble funnet og pågrepet på et hotell i turistområdet Legian, nord for Nusa Dua, onsdag morgen.

– Dette er et drap. Etterforskningen vil vise om det var planlagt i forkant, eller skjedde spontant, sier Djoko Hari Utomo fra det indonesiske politiet.

Les også: – Norske studenter dopet ned og voldtatt på Bali

Les også
Varsler: – Studenter dopet ned og voldtatt på Bali