FØRST UT: Sondre Mulongo Nystrøm eller Sondrey, som er hans artistnavn, har blant annet deltatt i Melodi Grand Prix. Han er første artist til å holde lunsjkonsert på Dagen sin Facebook-side.

Dagen med daglige lunsjkonserter på Facebook

Nå kan du få et avbrekk i hverdagen uten å forlate hjemmekontoret. Følg med kl. 11.30!

På grunn av koronaepidemien er det ikke tillatt for artister å samle folk til konserter. Det har ført til at mange i stedet arrangerer konserter i sosiale medier. Denne uken gjør Dagen sin Facebook-side tilgjengelig for et knippe artister som skal tilby direktesendte lunsj-konserter.

Ble avlyst

Først ut er Sondre Mulongo Nystrøm, kalt Sondrey. Han var med i den norske finalen i MGP og er tidligere kjent fra Stjernekamp.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Marie Løvås (23) er en annen artist som deltar. Hun debuterte med albumet «Natta ser det som ingen ser» i mars. På grunn av korona-situasjonen ble releasekonserten hennes i Kulturkirken Jakob avlyst 12. mars.

Deretter følger Oskar Nordbø, som ga ut EP-en «Prelude» i vinter. Norbø har bodd i et klosterlignende felleskap i Oslo i tre og et halvt år. Den ferske utgivelsen ble anmeldt i Dagen og omtalt som både tidløs og vakker.

Nytt bekjentskap

Mathilde Reinlund vil være en nytt bekjentskap for de fleste. Hun slapp sin debut-EP i slutten av januar. I fjor anbefalte NRK P3 Urørt låten «Hide and Seek».

Uken avsluttes med en av Norges mest kjente lovsangsartister, David Andre Østby. Han har en rekke utgivelser bak seg og låtene hans spiller i menigheter over hele Norden.

Konsertene

Under kan du se hvilke artister som skal holde konserter denne uken.

Mandag: Sondre Mulongo Nystrøm

Tirsdag: Marie Løvås

Onsdag: Oskar Nordbø

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Torsdag: Mathilde Reinlund

Fredag: David André Østby