TV-predikanten Benny Hinn og hans kone Suzanne skilte lag etter 30 års ekteskap i 2010. Nå vil de gifte seg på nytt.

Benny Hinn gifter seg på nytt - med ekskona

Den profilerte amerikanske predikanten Benny Hinn skilte seg fra sin kone gjennom 30 år i 2010. Nå skal de gifte seg på nytt.

I 2010 ba Suzanne Hinn Hartern om en skilsmisse fra sin daværende mann, TV-predikanten Benny Hinn. De hadde vært gift siden 1979 og har fire barn sammen. Nå er Hinn klar for å planlegge bryllup.



FAKTA OM Benny Hinn:Født i Jaffa i Israel i 1953TV-predikant i USASiden 90-tallet har han vært utsatt for kritikk for falske profetier.I 2010 skilte han og konen Suzanne lag etter 30 år.Forrige uke varslet han at de skal gifte seg på nytt i desember.

Snuoperasjon

Benny Hinn er kjent som TV-predikant og har deltatt på store, kristne møter verden over. At en slik profilert predikant skulle skilles skapte store reaksjoner fra flere hold.

Predikanten nektet først å innrømme bakgrunnen for skilsmissen og sa at han var sjokkert over konas oppførsel, men sener uttalte han at paret hadde hatt problemer i flere år, og at han hadde satt predikantkallet foran familien.


LES OGSÅ:
Benny Hinn i skilsmisseBenny Hinns skilsmisse skaper reaksjonerUlf Ekman refser Benny Hinn

«Helbredende prosess»


To år senere ser det ut til at forholdet har blusset opp igjen.


hjemmesiden sin skriver predikanten at familieforholdet har vært igjennom en «helbredende prosess», noe som startet rundt juletider i fjor. Hinn skriver også at han har vært inne i en prosess med en komplett restaurering av ekteskapet.


Nytt bryllup

Like før helgen kunngjorde Benny Hinn at han og konen Suzanne har forsonet seg med hverandre, og at de skal gifte seg på nytt i desember.

Kunngjøringen fant sted under et møte i New York, ifølgeCharisma news.

Fiolinisten Maurice Sklar var en av de som deltok på møtet. I hans begeistring for kunngjøringen kommenterte han nyheten på Facebook:

«Pastor Benny slapp en bombe over oss i kveld. Han og Suzanne har forsonet! Han melder at de vil gifte seg på nytt i desember! Jeg falt nesten av stolen. Jeg brøt nesten sammen på scenen. Hvilken fantastisk Gud vi har! Jeg er så glad for å høre disse gode nyhetene!» skrev han i følge Charisma news.


(Dagen)