Audun vil gi ut kristen plate

Idol-kjendis Audun Rensel kan tenke seg å gi ut plate sammen med bandet The Believers, fortalte han under et nettmøte på TV2 Nettavisen.

- Jeg er litt overrasket, innrømmet Audun Rensel etter det ble klart at han ville bli sendt hjem fra den andre finalerunden i Idol.

Kristne
Fredag var det filmkveld, og i filmmusikkens verden måtte Audun Rensel (20) fra Hønefoss innse at han ikke nådde helt opp til stjernene. Audun valgte Joe Cockers «You are so beautiful» fra filmen «Carlitos Way».

Flere av Idol-deltakerne har stått frem som kristne, og Audun har snakket åpent om sin tro. Han er pinsevenn og lovsangsleder i Filadelfia i Drammen.

På mandag stilte han på nettprat på TV2 Nettavisen. Audun fikk mange positive kommentarer:

- "You are so beautiful to me, can`t you see. Your everything I hope for..." Du sang så nydelig! Helt idiotisk å sende deg ut! Men Gud har vel en plan med dette også! Lykke til videre!

? Takk for det! Klart, jeg tror alt har en mening, svarte Audun.

Plate
Noen ville vite om det fantes plater med Audun å få kjøpt.

? Finns det noe musikkmateriale som man kan høre fra bandet ditt, The Believers? Har hørt at du synger mye bedre utenom Idol.

? Tusen takk for det! Nei vi har ikke kommet ut med noe plate enda, men det kan hende skjer i framtiden. Jeg skal i alle fall fortsett å satse stort på musikk!

Audun Rensel fra Hønefoss havnet i den fryktede «stolen» forrige fredag, der de tre med færrest stemmer blir sittende for virkelig å kjenne på nervøsiteten før resultatet kunngjort.

- Det var flere som sang dårligere enn han i dag, men her er det seerne som bestemmer, kommenterte Idol-dommer Hans Olav Grøttheim.

Mz