30 egyptere og 15 franskmenn på forsvunnet fly

30 egyptere og 15 franskmenn var blant passasjerene på det egyptiske flyet som er forsvunnet over Middelhavet, melder EgyptAir.

Til sammen hadde flyet 56 passasjerer, samt et mannskap på sju og tre egyptiske sikkerhetsvakter. Blant passasjerene var det ett barn og to spedbarn. Det var ingen nordmenn på flyet.

Passasjerlisten viser også at det var to irakere og én passasjer fra henholdsvis Storbritannia, Belgia, Kuwait, Saudi-Arabia, Sudan, Portugal, Tsjad, Algerie og Canada.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Airbus A-320-flyet var på vei fra Paris til Kairo da det forsvant fra radaren 20 minutter før det skulle lande torsdag morgen.

Både i Kairo og Paris har pårørende meldt seg på flyplassen. I Kairo er de ført til et eget rom der det er leger til stede, og i Paris var ansatte iEgyptAir på vei for å bemanne flyselskapets tomme skranke og ta seg av de pårørende.

Det er ikke kommet noen antydninger om årsaken til forsvinningen, men eksperter tviler på at det er overlevende siden flyet befant seg 11.000 meter oppe da det ble borte.