På en pressekonferanse på Mandal politistasjon onsdag ettermiddag opplyste stasjonssjef Leif Vagle og politiadvokat Liv Seland at åstedet er på Ime, øst i Mandal, og at antatt gjerningsmann ble pågrepet på Møllsletta på Holum. Foto: Espen Sand / NTB scanpix

19-åring pågrepet for drap utenfor Mandal

En ung mann på 19 år er pågrepet for drap på Ime øst for Mandal onsdag formiddag. Drapsofferet er foreløpig ikke identifisert.

Politiets operasjonssentral fikk klokka 11.39 melding fra en person i nærheten om at det var hørt et skudd på Ime i Mandal kommune.

– Politiet kom raskt til stedet og fant en person man antok var drept, sa politistasjonssjef Leif Vagle i Mandal på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han forteller at en personbil dro fra stedet, og at bilen ble stanset om lag en mil unna, på fylkesvei 455 på Møllsletta i tettstedet Holum, noen få kilometer nordøst for Mandal.

– Her ble den antatte gjerningspersonen pågrepet. Han er 19 år gammel og knytter seg selv til hendelsen, sier Vagle.

19-åringen sitter i politiets varetekt, men var i 14-tiden ennå ikke avhørt. Det er derfor ikke kjent om han erkjenner drapet, opplyser politiadvokat Liv Seland i Agder politidistrikt. (©NTB)