122 søkte frelse i Tromsø

TROMSØ M: Med et nytt kampanje-konsept inntok Jesus Revolution Tromsø. Flere hundre ungdommer besøkte arrangementet hver kveld, og responsen var noe av det beste Jesus Revolution har opplevd i Norge. 122 personer søkte frelse.

- Jesus Revolution er over i Gyllenborghallen, men Jesus Revolution er ikke over i Tromsø, sa ungdomsleder Elin Haugholt i Filadelfia da det siste fremstøt var ferdig sist lørdag kveld.

I løpet av fire dager hadde 122 personer søkt frelse. Dermed ligger oppgavene klare for de rundt 50 veilederne som var mobilisert i forkant av kampanjen.
- Det er jo helt fantastisk at så mange har møtt Jesus, sier ungdomsleder Frode Hansen i Tromsø Bibelsenter.
- Bare forberedelsene har ført til at alle menighetene hare ungdomsarbeid som er oppe og går, forteller han oppglødd.

- Så å si alle ungdommer i Tromsø har hørt om dette, og teamet fra Jesus Revolution Army har vært her i en måned og satt fokus på Jesus. Det er flere tiår siden noe slikt skjedde i Tromsø, forteller Hansen.
- Responsen er fantastisk. Et så høy antall frelsessøkende på fire dager er noe av det beste vi har opplevd i Norge, sier revolusjonsgeneral Stephan Christiansen. Besøkstallene i hallen lå hver kveld mellom 200 og 300.

Kampanjen i Tromsø var startskuddet for en ny epoke i Jesus Revolution.
- Vi har et nytt konsept som gjør at vi kan være flere steder på enn gang, uavhengig av meg og bandet, forteller Stephan Christiansen. Mens han selv tidligere har vært både vokalist og evangelist, er nå målet at også andre skal fylle begge disse rollene. Det betyr ikke at Christiansen selv skal slutte å turnere, men at det skal være mulig å arrangere kampanjer flere steder samtidig.