Ja til aktiv livshjelp
Del
For oss verdikonservative er det ingen ulempe at Frp så tydelig har flagget sin støtte til aktiv dødshjelp.

Før stortingsvalget i 2017 vil det være klart for velgerne at vi i Demokratene i Norge representerer et slagkraftig, nasjonalkonservativt alternativ som sier ja til en verdig og naturlig død uten statlig selvmordsassistanse.

I innlegget Legaliser aktiv dødshjelp 5. august er Frps Morten Ørsal Johansen tydelig på hva partiet mener, og vi vet at mange kristne stemmer på Frp på grunn av innvandringspolitikken og syn på Israel, men de holder seg for nesa når de leverer stemmeseddelen på grunn av Frps liberalisme og likegyldighet til menneskets verd fra en naturlig unnfangelse til en naturlig død.

I dag har vi ingen verdikonservative stemmer i norsk politikk. For de som er skeptisk til multikulturalismen som fremmes av alle andre partier enn Frp, finnes det ikke andre alternativ enn å stemme Frp, men i de neste to årene vil vi i Demokratene være tydelige på en verdikonservativ ideologi, kall den gjerne nasjonalkonservativ, som gjør at vi vil være et seriøst alternativ i 2017.

Vi er nasjonalkonservative fordi vi sier ja til vårt dyrebare nasjonaldemokrati som kommer til å bli en stadig viktigere stemme i en verden som er dominert av antidemokratiske, globalistiske strukturer, for eksempel innen EU.

Vi lover at vi ikke skal være med i noen regjering som ikke lar folket bestemme vårt medlemskap i EØS og Schengen gjennom en folkeavstemning.

Frp viser sin liberalisme på mange måter, og deres avstand til den stadig voksende nasjonalkonservative bevegelsen i Europa er et godt eksempel på det. De vil ikke ta i den gode politikken til Sverigedemokratene med ildtang, og i Danmark har de valgt Venstre som søsterparti fremfor Dansk Folkeparti.

Ber 10.000 flyktninger vente på tur  

Demokratene er også partiet som ikke skjemmes over å si at vår kristne kultur er mye bedre enn det som kommer fra den islamske verden, og basert på de enorme demografiske utfordringene vi vet følger med islamsk innvandring, vil vi begrense innvandring fra disse kulturene så mye som mulig.

Vi er enige med KrFs fylkesleder i Buskerud, den kristne kurderen Daniel Kadrpour fra Iran, som sa til Dagen 20. mai at Norge må prioritere kristne, jøder, yezidier og kurdere når de skal ta i mot flyktninger. Kadrpour var forøvrig den eneste på KrFs landsmøte som stemte mot 10.000 flyktninger fra Syria.

Daniel stemte mot 10.000 flyktninger  

Men selv om vi er et islamkritisk parti, vil vi ikke la oss styre av frykt for muslimer. Det er også grunnen til at vi har gjennomført etiske retningslinjer for kommunikasjon, tilgjengelig på demokratene.no/kommunikasjon, Her er vi meget tydelige på at vi skiller sterkt mellom islam og muslimer, og vi kommer til å ha nulltoleranse for rasisme. Dette har vi gitt offentlig uttrykk for både i Møre og Romsdal og Vestfold.

Islamkritiker i klinsj med partiledelsen etter Facebook-avsløring - Demokratene skjerper Facebook-reglene

Vi gleder oss til de gode debattene de neste to årene, og vi er sikre på at mange kristne vil være enige med oss om mye, kanskje det meste.

politikk,eutanasi,aktiv dødshjelp,aktiv livshjelp,verdikonservativ,frp,kristian kahrs,demokratene,morten ørsal johansen,innvandring,israel,multikulturalisme,eu,eøs,schengen,sverigedemokratene,sverige,dansk folkeparti,danmark,daniel kadrpour,kristne,jøder,yezidier,kurdere,flyktninger,krf,landsmøte,syria