PROGRAMLEDERE: Henrik Peder Govertsen og Anette Løken Jahr leder søndagens program.

Se sendingen her: Julekort fra hele Norge

Se Kristen-Norges store førjulssending her, søndag kl. 20, med kjente kristne, artister og forfattere i studio.

I år som i fjor sender dagen.no «Julekort fra hele Norge» som Norges Kristne Råd og Kirkens Nødhjelp står bak. Det blir en rekke innslag fra landets menigheter og kirker i løpet av en tre timer lang direktesendt TV-sending. I fjor ble det digitale arrangementet en stor suksess med over 100.000 seere.

Her vil du finne sendingen:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Blir en spennende førjulskveld

Kunstner Vebjørn Sand, forfatter Vetle Lid Larssen, Olaug og Jan Frode Bollestad, artist Helene Bøksle og prest Sunniva Gylver er blant årets gjester i studio.

– Vi gleder oss stort over igjen å samle Kirke-Norge til en spennende førjulskveld. Sammen med menigheter landet rundt skal vi være med å spre tro, håp og kjærlighet, sier Erhard Hermansen, generalsekretær i Norges Kristne Råd i en pressemelding.

I tillegg vil mangfoldet i Kirke-Norge bli løftet fram gjennom innslag fra Sjømannskirken, Den nordisk-katolske kirke, Misjonskirken Norge, Laget, Brunstad Christian Church, Frikirken, Den norske kirke og Pinsebevegelsen.

Samler inn penger til rent vann

I år får sendingen dessuten en ekstra dimensjon; en innsamling til Kirkens Nødhjelps juleaksjon. Kirkens Nødhjelp trappet opp innsatsen i 2020 og var med på gå forebyggende hjelp mot korona til mer enn 3 millioner mennesker i over 20 land.

– Slik er det også nå. Når Norge stenger mer ned, gjør vi jobben ute i verden. I fjor skaffet vi vann til 1,4 millioner mennesker. Nå trenger vi din hjelp, sier Dagfinn Høybråten, generalsekretær i Kirkens Nødhjelp i en pressemelding.

Her kan du se noen glimt fra fjorårets sending: