Oscar-vinner Ben Affleck: - Ekteskapet er viktig

Han vant Oscar for filmen «Argo» i februar. Den siste uken har Ben Affleck båret sin yngste sønn, Samuel, til dåpen og feiret åtte års ekteskap med skuespillerkonen Jennifer Garner.

Det er vans­ke­lig å være suk­sess­rik i Hol­ly­wood sam­ti­dig som man kla­rer å leve et sta­bilt fa­mi­lie­liv. Men ek­te­pa­ret Ben Af­fleck og Jen­ni­fer Gar­ner ser ut til å lyk­kes. Forrige helg bar de sin yngs­te sønn Sa­mu­el til dåpen i me­to­dist­kir­kenChrist Church Uni­ted Met­ho­dist i West Vir­gi­nia, skri­verHuf­fing­ton Post.

Sa­mu­el på 16 må­ne­der prøv­de å gjøre high-five med pas­to­ren da han skul­le døpes, for­tel­ler en i for­sam­lin­gen til bladet Pe­op­le. Christ Church er Gar­ners fa­mi­lie­me­nig­het og fra før av er barna Vio­let (7) og Se­rap­hi­ne (4) døpt i me­to­dist­kir­ken i Char­les­ton.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Mens de var i Gar­ners hjem­by fei­ret paret sam­ti­dig sin åt­ten­de bryl­lups­dag på en lokal pizza­res­tau­rant og av­slut­tet kvel­den med en is på El­len's Homema­de Ice Cream.

Ek­te­skap er ar­beid

Da re­gis­sø­ren mot­tok Oscar for fil­men«Argo» i fe­bru­ar kom han til å kom­men­te­reek­te­ska­pet. I for­bin­del­se med mot­ta­gel­sen av sta­tu­et­ten sa Af­fleck at ek­te­ska­pet var «hardt ar­beid».

Han ble kri­ti­sert i etter­kant på in­ter­nett for å kalle ek­te­ska­pet for ar­beid. I et in­ter­vju på det ame­ri­kans­ke tv-show­et Sa­tur­day Night Live sa Af­fleck om ek­te­ska­pet sitt:

- Det er ikke ar­beid på den måten. Men du de­fi­ne­rer hva som er vik­tig for deg ved hva du bru­ker tiden din på.

Han la til at han skul­le ønske at han kunne brukt Oscar-talen sin til å si: «Jeg kunne ikke gjort noe av det jeg gjør uten deg (Jen­ni­fer), uten din støt­te. Du er min engel, mitt liv, min ver­den».

Konen Jen­ni­fer sa i samme for­bin­del­se at hun ser på ek­te­ska­pet som en gave.

Kris­ten opp­vekst

Jen­ni­fer Gar­ner vant Oscar for beste skue­spil­ler i tv-se­ri­en Alias i 2002. Hun har også spilt i fil­mer som Pearl Har­bor (2001) og Catch me if you can (2002).

Gar­ner er vokst opp i et kris­tent hjem. I opp­veks­ten måtte hun gå til kir­ken hver søn­dag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hun har også for­talt at hun ikke fikk gå med bi­ki­ni eller smin­ke seg, og at hun måtte vente til hun var 16 år gam­mel før hun fikk ta hull i ørene.

- Vi var bare et steg fra å væreAmish, men jeg har aldri følt at det har hem­met meg, har hun sagt til USA Today.

DAGEN