Ny bokavtale for armløs predikant

«Alle» vil høre Nick Vujicics inspirerende budskap.

Evan­ge­lis­ten og for­fat­te­ren Nick Vu­ji­cic har sig­nert en av­ta­le med for­la­get Wa­ter­brook Mult­no­mah Pub­lish­ing Group om å gi ut flere bøker de kom­men­de årene. For­lags­sjef Step­hen W. Cobb sier i en ut­ta­lel­se at for­la­get er be­geist­ret over av­ta­len med Vu­ji­cic.

- Nick er en in­spi­ra­sjons­kil­de. Han når mil­lio­ner av men­nes­ker i land som ofte ikke får høre slike bud­skap. Vi ser en be­ty­de­lig fram­tid i hans tje­nes­te og er glade for å være sam­men med ham om dette, sier Cobb iføl­ge The Chris­ti­an Post.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vit­ner om håp

Nick Vu­ji­cic har de siste årene reist jor­den rundt med et bud­skap om tro og å over­vin­ne fy­sis­ke ut­ford­rin­ger. Han leder den krist­ne or­ga­ni­sa­sjo­nen Life Wit­hout Limbs, som har som mål å «bryte gren­ser og bygge broer som brin­ger men­nes­ker til kjær­lig­he­ten og håpet som fin­nes i Jesus Kris­tus».

Se og hør Nick Vujicic i videovinduet i toppen av artikkelen.

Vu­ji­cic har også gitt ut flere bøker de siste årene, ut­gi­vel­se­ne hans har hit­til blitt over­satt til 28 språk.

Mob­bing og kjær­lig­het

I april 2014 kom­mer Vu­ji­cics neste bok, med tit­te­len «A Bully's Dream» («En mob­bers drøm»). Boken, som er en del av hans nå­væ­ren­de kon­trakt, vil fo­ku­se­re på hans egne opp­le­vel­ser som mobbe­of­fer.

For­fat­te­ren vil opp­munt­re unge men­nes­ker og gi dem prak­tisk vei­led­ning som kan hjel­pe dem til å over­vin­ne ut­ford­rin­ger og ha po­si­tiv inn­virk­ning på ver­den rundt dem, skri­ver The Chris­ti­an Post.

Den førs­te boken som kom­mer ut som følge av den nye kon­trak­ten har fore­lø­pig fått tit­te­len «Love Wit­hout Li­mits» («Kjær­lig­het uten gren­ser»). Her vil pre­di­kan­ten blant annet dele his­to­ri­en om hvor­dan han fant sin kone, og om sin sønns fød­sel. Boken skal etter pla­nen komme ut i løpet av 2015.

Po­pu­lær taler

I til­legg til å dele sin his­to­rie med mil­lio­ner av men­nes­ker via in­ter­nett, har Nick Vu­ji­cic reist over hele ver­den for å for­kyn­ne og in­spi­re­re.

Hit­til i år har han talt i både Japan, Viet­nam, Fi­lip­pi­ne­ne, Ma­lay­sia og Kam­bod­sja. I høst rei­ser han blant annet til In­do­ne­sia og flere land i Sør-Ame­ri­ka.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Se og hør Nick Vujicic i videovinduet i toppen av artikkelen.

DAGEN

Nick Vujicic

Født 4. desember 1982 i Melbourne, Australia.

Predikant og leder for den ideelle organisasjonen Life Without Limbs.

Mangler begge armene. Har to små føtter, en av dem har to tær.

Ga ut sin første bok, «Life Without Limbs: Inspiration for a Ridiculously Good Life», i 2010.