TALER: Dennis Greenidge, pastor i London.

Menighetsplanting og lovsang på Ekebergsletta

For sjette året på rad inviterer Jesus Church denne helgen til festival i Oslo.

- I år er fes­ti­va­len noe kor­te­re, men sam­ti­dig mer kom­pakt, for­tel­ler barne­pas­tor Kåre Sku­land i Jesus Church i en presse­mel­ding.

In­ter­na­sjo­nalt

ta­ler­lis­ten fin­ner vi blant annet bri­tis­ke Den­nis Greenid­ge, pas­tor i World­wi­de Mis­sion Fel­low­ship i Lon­don. I til­legg tar fire av Sve­ri­ges le­den­de pre­di­kan­ter og me­nig­hets­plan­te­re turen vest­over til Oslo for å in­spi­re­re til me­nig­hets­plan­ting og pio­ner­tje­nes­te.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Jesus Fes­ti­val har all­tid hatt et vel­dig in­ter­na­sjo­nalt preg. Mange uten­lands­ke for­kyn­ne­re, og mange in­ter­na­sjo­na­le del­ta­ge­re. Det ster­ke frem­med­språk­li­ge inn­sla­get gjør at vi også til­byr si­mul­tan­tolk­ning i mø­te­ne, for­kla­rer Sku­land - som selv blir opp­tatt med barne­opp­leg­get Jesus Kids Fes­ti­val i løpet av hel­gen.

Gra­tis møter

Fre­dag og lør­dag blir det se­mi­na­rer og pa­nel­sam­ta­ler på dag­tid, her må man ha fes­ti­val­pass eller dags­bil­lett for å komme inn. Mø­te­ne og kon­ser­te­ne på kvelds­tid er gra­tis og åpne for alle, i lik­het med for­mid­dags­guds­tje­nes­ten og po­li­ti­ker­de­bat­ten søn­dag.

På den mu­si­kals­ke fron­ten har fes­ti­va­len fått med seg flere av de le­den­de lov­sangs­le­der­ne i Norge de siste ti­åre­ne. Fre­dag kveld skal både David André Østby, Tho­mas Wil­helm­sen, Jan Hon­ning­dal og Paul Grønseth i ak­sjon under lov­sangs­kon­ser­ten i Eke­berg­hal­len.

- Fra kirke­kon­ser­ten med Step­han Chris­ti­an­sen i Gam­le­byen kirke tors­dag kveld og helt frem til po­li­ti­ker­de­bat­ten i Eke­berg­hal­len søn­dag kveld er pro­gram­met spek­ket med skik­ke­li­ge god­bi­ter, sier Kåre Sku­land.

DAGEN

Jesus Festival

Når: Torsdag 29. august - søndag 1. september

Hvor: Ekeberghallen/Gamlebyen kirke, Oslo

Arrangør: Jesus Church

Talere/seminarholdere: Stephan Christiansen, Anne Christiansen, Dennis Greenidge, Johannes Amritzer, Andreas Nielsen, Magnus Persson, Paul Hockley, Paul Grønseth, Jan Honningdal, Thomas Wilhelmsen, David André Østby m.fl.