Kristen lovsang på «American Idol»

18-årig lovsangsleder videre til topp fem.

Se Angie Mil­ler frem­føre «Love Came Down» i vi­deo­vin­du­et øverst i denne ar­tik­ke­len.

Angie Mil­ler over­ras­ket dom­mer­ne med å velge san­gen «Love Came Down» under for­ri­ge runde avame­ri­kansk Idol.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De seks fi­na­lis­te­ne skul­le velge hver sin sang som de skul­le ønske de hadde laget selv - og da valg­te Mil­ler ut den krist­ne lov­san­gen. Den er hen­tet fra Kari Jobes albumWhere I Find You, som lig­ger høyt oppe på lis­te­ne for kris­ten mu­sikk. San­gen kom­mer opp­rin­ne­lig fraBet­hel-mil­jø­et i Red­ding, Ca­li­for­nia.

Stå­en­de ap­plaus

Frem­fø­rin­gen avkjær­lig­hets­san­gen til Gud ble mot­tatt med stå­en­de ap­plaus fra både pub­li­kum og dom­me­re, skri­verChris­ti­an Today. I til­legg har det 18-åri­ge sang­ta­len­tet fått po­si­tiv om­ta­le fraKari Jobe, både før og etter frem­fø­rin­gen.

- Jeg har sett «Ame­ri­can Idol» i tolv år, og det var så gøy å høre en sang fra al­bu­met mitt, sa Jobe etter TV-sen­din­gen.

- Jeg møtte Angie for et år siden og fikk bak­over­sveis av ta­len­tet hen­nes og kjær­lig­he­ten hen­nes til Jesus.

Lov­sangs­le­der i pinse­me­nig­het

For­eld­re­ne til Angie Mil­ler er pas­to­rer i en pinse­me­nig­het i Mas­sachu­setts. Ung­jen­ta er ak­tivt med i lov­sangs­ar­bei­det i me­nig­he­ten.

Mil­ler gikk vi­de­re i ta­lent­kon­kur­ran­sen og er nå en av fem fi­na­lis­ter som kon­kur­re­rer om å bli USAs nye pop-idol.

Tid­li­ge­re i år for­tal­te Dagen.no om Re­bek­ka Aanen­sen fra Karm­øy, somga de nors­ke Idol-dom­mer­ne gåse­hud med en egen­kom­po­nert sang om Guds til­gi­vel­se.