broadcast ikon hvit
annonsørinnhold fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole
Marita (22) tar en Bachelor i teologi ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.
Marita (22) tar en Bachelor i
...
Marita (22) tar en Bachelor i teologi ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.
Et inkluderende fellesskap og engasjerte forelesere
Del
Marita (22) tar en Bachelor i teologi ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Hun anbefaler høgskolen fordi hun opplever god faglig tyngde, et godt sosialt fellesskap og engasjerte lærere.

Det er ikke vanskelig å få innspill på hva Marita synes er bra med å være student ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole. Den engasjerte studenten er blant annet en del av studentrådet ved høgskolen. Første året på teologi og misjon fikk hun også oppleve en annerledes verden på studietur til Kenya. For Marita er hverdagen på Fjellhaug mer enn bare studier.

Hvorfor teologi?

Marita har sikkert fått spørsmålet flere ganger, men hvorfor akkurat teologi?

– Jeg drømmer om at flere i Norge og verden skal få bli kjent med Jesus. Jeg kunne også tenke meg å jobbe med ungdomsarbeid eller reise som misjonær.

Videre forteller studenten at hun ønsker å ha en faglig tyngde og teologisk kunnskap før hun skal ut i arbeid med ungdommer.

Videre spør jeg Marita hvor hvordan hun fikk vite om Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

– Jeg gikk tidligere på Bibelskolen i Grimstad. Der snakket jeg med lærerne om at jeg ville studere teologi. Da fikk jeg høre av lærerne at det var en god akademisk tilnærming til studiene. Jeg fikk også høre at det var en relativt liten skole med et godt miljø, som igjen gjorde at man ble godt kjent med mennesker.

Studenten forteller at hun fikk inntrykk av at et sunt teologisk perspektiv ble vektlagt ved høgskolen.

Engasjerte forelesere

Jeg er spent på om inntrykket av skolen stemmer med Maritas opplevelse, og spør hva hun mener er bra med Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

Marita forteller at foreleserne er gode formidlere.

– Det har nok mye å gjøre med deres personlige engasjement. Det er et godt sosialt fellesskap, ettersom vi er en mindre skole, uttrykker Marita.

Marita forteller at hun opplever at lærerne også ønsker å bli kjent med studentene. Hun forteller at hun selv har opplevd at forelesere har satt av tid til å hjelpe henne med ting som ikke var tilknyttet skole.

– Jeg opplevde at jeg skulle ha en andakt som ikke var tilknyttet studieplanen. Da var det en lærer som satte seg ned og hjalp meg i tre kvarter.

Nye inntrykk

Selv om Fjellhaug Internasjonale Høgskole er en relativt liten skole, er kontaktflaten mot verden stor. Marita forteller oss om studietur til Kenya.

– Første året på teologi og misjon fikk jeg mulighet til å reise til Kenya. Det var utrolig bra å få et innblikk i misjonsarbeidet som drives der. Vi fikk se hvordan arbeidet forandret samfunnet. Det gjorde veldig inntrykk, forteller studenten engasjert.

Fadderuken

Marita forteller oss at hun følte seg godt mottatt ved Fjellhaug Internasjonale Høgskole.

–Jeg ble veldig overrasket i fadderuken over hvordan de studentene som hadde gått på skolen lenge tok imot oss. Jeg kjente egentlig ingen da jeg begynte, men kjente meg raskt inkludert i miljøet.

Studenten forteller at det er miljø for at man skal kunne ha ulike perspektiver og en sunn debattkultur.

Teologisk kunnskap og engasjement

Marita synes det er mange spennende emner, men noen er spesielt interessante.

–Jeg er veldig glad i emnet vi har i systematisk teologi. Kristen tro, etikk og livstolkning er veldig kjekt. Forelesningene ved skolen er veldig bra, spennende og engasjerende. Lærerne er så engasjerte selv og legger til rette for at det er en kultur for å stille spørsmål, avslutter den positive studenten.

Vi vil ha kontakt med deg!

For mer informasjon om våre studier, se våre studietilbud her.

Er du interessert i kristen tro og misjon og ønsker å få en dypere kunnskap om dette? Ønsker du en meningsfull studietid som gjør deg klar til å møte fremtidens utfordringer? Da kan Fjellhaug være skolen for deg.

For spørsmål og studieveiledning, Send epost eller ring oss på 46504832.

Søk studieplass ved Fjellhaug Internasjonale høgskole her.

Samordna Opptak

Velkommen til Fjellhaug!

fjellhaug,annonsørinnhold,fjellhaug internasjonale høgskole